2011. május 14., szombat

Nagy sportágválasztó








A mai napunkat az Oláh Gáboron töltöttük a Nagy sportágválasztó rendezvényen..50 sportágat lehetett kipróbálni, vagy legalábbis ismerkedni vele. Mi fociztunk, kosaraztunk, másztunk, boboztunk, vívtunk, amerikai fociztunk, kajakoztunk, atletizáltunk, bicikliztünk, mediballoztunk, golfoztunk, tájékozódási futottunk, jégkorongoztunk, falaztunk, kalandparkoztunk...Nagyon élvezte Doni az egészet. Szinte mindegyik sportban megszeretett valamit.

2 megjegyzés:

  1. Szia Judit!

    Mi meg ott voltunk a szomszédban (Zoo, Vidámpark), akkor a bob volt az a nagy kék fura jármű, amit a Vidámparkból is láttam és nem tudtam hová tenni ...

    Néztem én is a műsort, de többnyire fiúsabb sportok voltak, így mi kihagytuk. Én majd ősztől táncolni/balettozni/tornázni szeretném vinni vmit, neki most még az a nagy kedvenc.

    Tegnap meg voltak kint az ovis csoporttal a Csónakázó tónál, megnézték a sárkányhajót. :)

    Jövő kedden pedig, ha jó idő lesz, ovis kirándulásra mennek, elmennek egészen a Békás tóig, hátizsákkal, itókával-elemózsiával, sétálnak, fagyiznak egyet. :) Nagy túra lesz, de le a kalappal az óvónők előtt, hogy 28 kis Törpivel nekivágnak az útnak, még ha végül 1 km sem lesz a séta össz hossza. :)

    VálaszTörlés
  2. Szia! Doni a vidámparkkal szemezett, ti pedig az oláhgabival :) Kár, hogy nem jöttetetek..voltak lányos dolgok is.Jól hangzik az ovis kirándulás...biztos nagy élmény lesz.. :)

    VálaszTörlés