2010. április 13., kedd

Pizzás csiga




Hozzávalók:

2.8 dkg élesztő
50 dkg liszt
1 púpos evőkanál tejföl
1 evőkanál olaj
2,4 dl víz
2 kiskanál só
1 kiskanál cukor

Töltelék: pizzakrém, kb. 15 dkg gépsonka, 10-15 dkg reszelt sajt

A hozzávalókat összegyúrjuk, vagy dagasztógépbe tesszük, ha megkelt, téglalapra nyújtjuk.
Rákenjük a pizza krémet, az apróra vágott sonkát, és a reszelt sajt 3/4-ét.

Feltekerjük mint a rétest, és 1-2 ujjnyi vastagra vágjuk.
A korongokat tepsire helyezzük, és sajttal megszórjuk.

Előmelegített sütőben 200 fokon 20 percig sütjük.

 Köszönet a receptért!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése